Informatie over de vrije sectorhuurappartementen

In LIFE komen 59 vrije sector huurappartementen voor mensen van 60+ met of zonder zorgvraag. Net als bij de sociale huurwoningen zoeken we huurders die zich kunnen vinden in de idealen van LIFE als plek waar je jezelf kan zijn en waar buren naar elkaar omkijken.


De 59 vrije sector huurappartementen zijn bestemd voor betrokken Amsterdammers van 60 jaar of ouder, met of zonder zorgvraag. De appartementen hebben 2 of 3 kamers in oppervlakte variërend van 61 tot 87 m2 en allemaal beschikken over een balkon met uitzicht over de gracht of binnentuin.

Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken en badkamer. De woningen zijn zo ontworpen dat ze levensloopbestendig zijn en meegroeien met een mogelijke toekomstige zorgvraag of het gebruik van bijvoorbeeld een rollator.


Huurprijzen starten bij circa 1.395 euro per maand. De woningen van LIFE worden eind 2019/begin 2020 opgeleverd, afhankelijk van de voortgang van de bouw. Bekijk hieronder de plattegronden en prijslijst.


Bekijk hier het woningaanbod en schrijf u in.


2h-woonkm

Samen zijn we LIFE

In LIFE streven we ernaar dat bewoners een bijdrage leveren aan het gebouw en de sfeer in het gebouw.
LIFE is een plek waar je jezelf kunt zijn.

Wij geloven dat de stad is wat jij van haar maakt. Samen bepalen wij hoe we hier willen leven. In LIFE woon je op de mooiste plek van Amsterdam, aan het water. Omringd door gelijkgestemde individuen. Mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en geaardheden maken hier hun leven mooi. Zelf. En met elkaar. Je kan hier zijn wie je bent. Amsterdammer. Geliefde. Ouder. Workaholic. Levensgenieter. Vriendin. Kunstenaar. Leenoma. Buur. Iemand die omkijkt naar anderen en hen in hun waarde laat.

Graag horen we bij de inschrijving wat u aanspreekt aan leven in LIFE. We streven voor dit gebouw naar een fijne groep buren die, geheel vrijblijvend en op een manier die hen past, naar elkaar omkijken. LIFE wordt beslist geen woongroep; iedereen woont zelfstandig in een eigen woning en er bestaat geen verplichting tot activiteiten of zorg. Wel denken we dat het leven net wat leuker en makkelijker wordt wanneer we bij elkaar betrokken zijn als groep gelijkgestemde buren. Elkaar leren kennen is de eerste stap, graag horen we iets meer over u als persoon. En we horen dan ook graag van u hoe u ‘omkijken naar elkaar’ zou willen invullen. Buren die u voorgingen noemden bijvoorbeeld: eens een boodschap voor elkaar meenemen, een gezellig uitje met wie daar zin in heeft, een luisterend oor, een klusje voor elkaar doen waar de ander meer handigheid in heeft, vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan, een borrel drinken in de buurtkamer. U mag deze motivatie zo kort of uitgebreid maken als u zelf wil of daarin ook een vraag stellen.
We horen graag van u.

STAPPEN

Stap 1

Kies uw woningen van uw voorkeur en vul het inschrijfformulier in.

Stap 2

U ontvangt een email met inloggegevens voor uw persoonlijk online woondossier (idd).

Stap 3

U laat uw gegevens achter. En geeft aan wat u aanspreekt in LIFE.

Stap 4

Wij beoordelen uw dossier en wijzen de woning voorlopig toe. We ontmoeten elkaar bij LIFE in het najaar voor een kennismaking.

Start inschrijving

Interesse in een huurwoning?

Bekijk het aanbod en schrijf u in.