life-webbeeld-12light

Wat is LIFE?

In LIFE komen lichte en moderne appartementen waar Amsterdammers van 60+ met of zonder zorgvraag kunnen wonen. Belegger voor pensioenfondsen Bouwinvest verhuurt 59 vrije sector appartementen en woningcorporatie Habion verhuurt 39 sociale appartementen. In het LIFE gebouw komen ook koopwoningen, horeca, een buurtkamer, studio’s van zorgorganisatie Cordaan en een gezondheidscentrum. De verhuur van de sociale huurappartementen is gestart. De appartementen in de vrije sector volgen in de zomer van 2019. Naar verwachting wordt LIFE eind 2019 opgeleverd. Dit is afhankelijk van de voortgang van de bouw.

19223-ext-05-lr

Vrij wonen aan het water

Het LIFE gebouw is in aanbouw op het levendige Revaleiland in de Houthaven. Deze wijk verandert op rap tempo in een moderne nieuwe stadswijk aan het IJ. Met groene parken en alle belangrijke voorzieningen om de hoek, zoals een apotheek en fysiotherapeut. In de Houthaven wonen allerlei Amsterdammers door elkaar heen, een mix van jong en oud. Op nog geen 200 meter ligt de gezellige Spaarndammerbuurt, met cafeetjes, theater, supermarkten en een bibliotheek. Met de bus en de pont bent u zo in andere delen van Amsterdam.

life-collage-linksboven-at-2x

Wonen met goede buren

In LIFE woont u samen met gelijkgestemde Amsterdammers. In uw eigen appartement, maar wel betrokken bij buren die op eenzelfde manier als u in het leven staan. In het gebouw van LIFE bevindt zich ook zorgorganisatie Cordaan. Zij bieden persoonlijke zorg en ondersteuning. Dat maakt dat deze buur een bijzondere toegevoegde waarde kan hebben voor uw leven in LIFE. U bent van harte welkom in hun buurtkamer, een gezamenlijke ontmoetingsplek op de begane grond van het LIFE gebouw. Mocht u nu of in de toekomst (thuis)zorg nodig hebben, heeft men een kundig team voor u klaarstaan dat gespecialiseerd is in alle vormen van zorg. Natuurlijk bent u vrij om uw eigen zorgaanbieder te kiezen, dat is aan u.

Bekijk de VR tour van LIFE


Wilt u zien hoe het gebied in elkaar zit, de binnentuin en de omgeving? Bekijk de VR tour.
De ontwikkelaar van de koopappartementen maakte een vr tour van het gebouw. Hiermee kunt u met een vr bril door het gebouw kijken. Heeft u geen VR bril? Geen probleem, u kunt met de pijltjes op uw toetsenbord ook rondkijken. Let op: er kunnen geen rechten aan deze beelden ontleend worden. De interieurimpressies zijn niet van de huurappartementen maar van de koopwoningen. Tijdens de bouw kunnen er wijzigingen zijn opgetreden in het gebouw en de omgeving.
Klik op deze link : https://vrtours.vorm.nl/life/

vogelvlucht-life-light

Geïnteresseerd?

Inschrijven voor de sociale huurappartementen kan via de pagina INSCHRIJVEN. Op de hoogte van het project blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
zwemsteiger
Zwemsteiger aan het eind van Revaleiland